Zondags ontbijt met pannenkoekjes
Als je kan ontbijten met havermout, banaan en chocolade... Wat zou je dan zeggen? Inderdaad: laat maar komen! Deze ontbijtpannenkoekjes zijn zo lekker, dat je ze wel iedere week zou bakken.
Wat hebben we nodig:
Lekker met schijfjes verse banaan erbij.
Wat hebben we nodig:
- 125 gr patisseriebloem
- 40 gr havermout
- 5 gr natriumbicarbonaat
- snuifje zout
- 30 gr vanillesuiker
- 1 grote rijpe banaan, gepeld en geplet
- 240 ml karnemelk
- 15 ml kokosolie, kamertemperatuur
- 1 ei
- 75 gr Nutella, kamertemperatuur
- Meng de bloem met de havermout, natriumbicarbonaat, zout, suiker, banaan, karnemelk, kokosolie en ei. Roer tot alles net gemengd is.
- Spatel de Nutella voorzichtig door het beslag, zodat je strepen chocolade ziet.
- Schep hoopjes beslag in een antikleefpan.
- Bak de pannenkoekjes aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.
- Serveer met warme esdoornsiroop.
Lekker met schijfjes verse banaan erbij.
Reacties