Mediterraanse bruschetta

Omdat we in de herst ook wel eens mogen verlangen naar de zomer... Deze Mediterraanse bruschetta zijn zo makkelijk om te maken, dat je het veel vaker zou moeten doen. Niet moeilijk om aan de ingrediënten te geraken en nog makkelijker om het te maken. Wat houdt je tegen?

Wat hebben we nodig:
  • 6 eetlepels pijnboompitjes, geroosterd in een droog pannetje en grof gehakt
  • 1 kopje boter, op kamertemperatuur
  • 1/2 koffielepel lookpoeder
  • 1/2 koffielepel chilivlokken
  • 10 zwarte ontpitte olijven, grof gehakt
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngesnipperd
Hoe gaan we te werk:
  • Meng alle ingrediënten tot een samenhangend geheel.
  • Besmeer de stukjes ciabatta met de kruidenboter en zet ze even onder de grill.
  • Makkelijk toch?
TIP:

Laat het lookpoeder vallen en pers enkele teentjes look.

Reacties