Pecorino pasta met peper
De eenvoudigste pasta ooit. Geen zin om aardappelen te koken? Met dit pastagerecht heb je op geen tijd een maaltijd op tafel.
Wat hebben we nodig:
Je kan er ook look bij doen of een gesnipperd sjalotje, maar zoals hier beschreven, is het gerecht al superlekker zoals het is.
Citroenpeper of limoenpeper is ook heerlijk in dit recept. Te verkrijgen bij Delhaize.
Wat hebben we nodig:
- fijne spaghetti
- olie
- zwarte peper van de molen
- pecorino kaas, grof geraspt
- Kook de pasta al dente.
- Verhit wat olie in een zware pan.
- Neem de pasta met een tang uit het kookwater en voeg onmiddellijk toe aan de olie in de pan.
- Kruid met peper van de molen (laat je maar eens gaan).
- Voeg nog wat kookvocht toe.
- Roer de kaas door het gerecht en dien meteen op.
Je kan er ook look bij doen of een gesnipperd sjalotje, maar zoals hier beschreven, is het gerecht al superlekker zoals het is.
Citroenpeper of limoenpeper is ook heerlijk in dit recept. Te verkrijgen bij Delhaize.
Reacties