Verrassingseitjes

Gevulde eitjes zijn altijd een hit. Er zijn zoveel verschillende manieren om ze te vullen. Als je de eitjes daarna presenteert op een speciaal bord, zal je snel hongerige blikken zien.

Wat hebben we nodig:
  • 6 eieren, hardgekookt
  • 75 gr mayonaise
  • 2 sneetjes spek
  • 1 eetlepel fijn geraspte Cheddar kaas
  • 15 gr mosterd
  • fijn gesnipperde bieslook
  • fijne reepjes tomaat ter afwerking
Hoe gaan we te werk:
  • Leg de sneetjes spek op twee vellen huishoudpapier en bak ze krokant in de microgolfoven.
  • Pel de eieren. Snij ze overlangs door en haal de dooiers er voorzichtig uit.
  • Plet de dooiers met de mayonaise, verkruimeld spek en de kaas. Voeg de mosterd toe en meng goed.
  • Strooi de bieslook over de eiermassa en spatel goed dooreen.
  • Breng de vulling over in een spuitzak en vul de eitjes er mee op.
  • Leg op elk eitje een reepje tomaat
  • Zet de verrassingseitjes koel weg.
TIP:

Leg onder elk eitje een toefje tuinkers om het wat kleurrijker te maken.

Reacties