Aardbei pralines

Foto Lana Joos
Kan het nog eenvoudiger? Aardbeien, melkchocolade en witte chocolade... Toppie!

Wat hebben we nodig:
  • 450 gr melkchocolade van Côte d'Or
  • 25 gr planta
  • 450 gr aardbeien, met kroontje, gewassen
  • 1 regel witte chocolade
Hoe gaan we te werk:
  • Leg een vel boterhampapier op je werkblad. Hier komen straks de aardbeien op te drogen.
  • Smelt de chocolade in de planta, op een heel laag vuurtje.
  • Doop de aardbeien in de chocolade. 
  • Leg de aardbeien op het papier zodat de chocolade kan opstijven.
  • Laat de aardbeien drogen in de koelkast.
  • Smelt de witte chocolade.
  • Gebruik een koffielepeltje om de witte chocolade te druppelen over de aardbeien.
  • Laat de aardbeien nogmaals drogen in de koelkast.
TIP:

Wissel af met banaan en verse ananas.

Reacties