Pulled Pork uit de slowcooker
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- Creoolse kruidenmix
- 1 kg varkensschouder, zonder been
- 6 uien, gepeld
- zelfgemaakte BBQ saus
- Wrijf het vlees in met de kruidenmix. Wikkel het vlees in plastic folie en laat het 8u rusten in de koelkast.
- Schik de uien in de slowcooker.
- Leg het vlees op de uien.
- Dek de pot af en zet de slowcooker voor 6u op HIGH.
- Haal het vlees uit de slowcooker. Snij het zichtbare vet weg. Gebruik twee vorken om het vlees in draadjes uit elkaar te halen. Breng het vlees weer over in de pot.
- De uien zijn nu ook heel zacht. Meng ze door het vlees.
- Voeg de BBQ saus toe en laat nog een uurtje op LOW doorgaren.
Ideaal voor als je een feestje hebt. Iedereen kan zijn broodje vullen met pulled pork recht uit de slowcooker.
Reacties