Gevulde wentelteefjes

Wie eet nu niet graag wentelteefjes? Het is een uitstekende manier om oud brood te verwerken en als ontbijt kan je dit gewoon niet weigeren. Deze gevulde versie is superlekker - dat is als je van pindakaas en banaan houdt natuurlijk.

Wat hebben we nodig:
  • 1 ei
  • enkele druppels vanille essence
  • 35 gr pindakaas
  • 2 sneden wit brood
  • 1 banaan, gepeld en in schijfjes gesneden
  • 30 gr boter
Hoe gaan we te werk:
  • Klop het ei los met de vanille.
  • Besmeer beide sneden brood met pindakaas. Beleg de eerste snede met banaan en leg de andere boterham erop, met de pindakaas naar beneden.
  • Smelt de boter in de pan.
  • Doop de boterham in het eiermengsel en bak het wentelteefje bruin aan beide kanten.
  • Dien meteen op.
TIP:

Als je geen pindakaas lust, vervang die dan door chocopasta.

Variatie: vervang de pindakaas door philadelphia natuur en de banaan door rood fruit.


Reacties