Tomaat Garnaal
![]() |
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 2 little gems, versnipperd (gooi het uiteinde weg)
- 150 gr handgepelde, grijze garnaaltjes
- 2 eetlepels zelfgemaakte cocktailsaus
- 1/3 stengel selder, in fijne brunoise gesneden
- 1 tomaat, ontpit en in grove brunoise gesneden
- 1 hardgekookt ei, in grove brunoise gesneden
- 1/2 avocado, ontpit en in grove brunoise gesneden
- sap van 1/2 citroen
- peper en zout
- paprikapoeder
- 1 pijpajuintje, schoongemaakt en gesnipperd
- 1 eetlepel handgepelde, grijze garnaaltjes
- enkele druppels sriracha saus
- Verdeel de sla over je bord.
- Meng de garnaaltjes met de cocktailsaus, selder, tomaat, ei, avocado en het citroensap.
- Kruid met peper en zout en paprikapoeder.
- Verdeel deze garnalencocktail over je sla.
- Werk af met pijpajuin, de extra garnaaltjes en enkele druppels sriracha saus.
Je kan dit slaatje op voorhand klaarmaken, als je de avocado nog niet toevoegt.
Reacties