Stenen Tijdperk brood
![]() |
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 30 gr pompoenpitten
- 40 gr amandelschilfers
- 30 gr kokoschips
- 15 gr gedroogde sinaasappelschilletjes
- 100 gr zonnebloempitten
- 100 gr ongepelde amandelen
- 100 gr walnoten
- 100 gr lijnzaad
- 100 gr sesamzaad
- 5 eieren
- 100 ml neutrale olie (of gesmolten kokosolie)
- 2 koffielepels zout
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Bekleed twee kleine broodvormen met bakpapier en laat de zijkanten overhangen.
- Meng alle noten, pitten en zaden met de eieren, olie en het zout.
- Giet het beslag in de vormen en bak het brood 1u of tot het gaar is.
Laat het brood volledig afkoelen en snij het dan in plakken. Vries de plakken in en toast ze wanneer je er zin in hebt.
Reacties