Mini donuts
![]() |
Foto Lana Joos |
Wat hebben we nodig:
- 30 gr amandelpoeder
- 10 gr kokosbloem
- 20 gr Ellphi zoetstof
- 1 koffielepel bakpoeder
- 85 gr Philadelphia roomkaas
- 3 eieren
- 1 koffielepel vanille extract
- Meng het amandelpoeder met de kokosbloem, zoetstof en het bakpoeder.
- Mix de droge ingrediënten met de roomkaas, eieren en vanille.
- Zorg dat je lang genoeg mixt, tot het beslag mooi homogeen is.
- Laat de donut maker opwarmen en vet de holtes lichtjes in, zodat de donuts zeker niet blijven kleven.
- Bak de donuts 3 min, draai ze om en bak ze nog 2 min.
- Laat de donuts afkoelen op een taartrooster.
Snij de donuts horizontaal open en besmeer ze met slagroom. Leg er stukjes aardbei op en serveer.
Reacties