Hartige beefrolletjes

Foto Cathy Van de Moortele
Wie graag een hartig hapje heeft als ontbijt of tussendoortje of misschien bij het aperitief: deze beefrolletjes happen goed weg.

Wat hebben we nodig:
  • 3 flinterdunne plakjes gebraden rosbief
  • 1 eetlepel Philadelphia natuur roomkaas
  • 1/2 eetlepel graantjesmosterd
  • peper en zout
  • 1 wortel, geschraapt en in staafjes gesneden
  • 2 selderstengels, in staafjes gesneden
Hoe gaan we te werk:
  • Leg de plakjes vlees voor je op je werkblad.
  • Besmeer de plakjes met een mengeling van roomkaas en graantjesmosterd.
  • Kruid met peper en zout.
  • Maak rijtjes van selder afgewisseld met wortel. 
  • Rol het vlees met de groentenstaafjes op en snij desgewenst door.
TIP:

Ook lekker met courgette, komkommer, paprika,...

Reacties