Notensla
Notensla, arugula, rucola, raketsla... Er zijn verschillende namen voor deze pittige, gepeperde slasoort. Top met pasta, maar ook rauw heel lekker.
Wat hebben we nodig:
Serveer plakjes avocado (besprenkel ze met wat citroensap om het verkleuren tegen te gaan) bij deze salade.
Je kan de Parmezaanse kaas ook raspen.
Wat hebben we nodig:
- 80 gr notensla
- 150 gr kerstomaatjes, gehalveerd
- 35 gr pijnboompitjes, getoast in een droog pannetje
- 30 ml neutrale olie
- 15 ml rijstazijn
- 20 gr Parmezaanse kaas, geschaafd in mooie krullen
- peper en zout
- Meng de sla met de kerstomaatjes, de pijnboompitjes, olie, azijn en kaas in een grote tupperware pot.
- Kruid met peper en zout.
- Sluit de pot af met het deksel en schud alles goed door elkaar.
- Dien de sla op in leuke kommetjes.
Serveer plakjes avocado (besprenkel ze met wat citroensap om het verkleuren tegen te gaan) bij deze salade.
Je kan de Parmezaanse kaas ook raspen.
Reacties