Brownie in een koffietasje
Voor als het snel moet gaan: nog nooit eerder heb je zo snel een dessert gemaakt. Amper 1 min baktijd voor een buitengewoon lekkere brownie! En je hebt er niet eens een oven voor nodig.
Wat hebben we nodig:
Serveer met roomijs en slagroom voor een onmiddellijke voldoening... of bestuif de brownie gewoon met wat bloemsuiker.
Ga voor echte, pure cacao. Nesquick is hier niet voor geschikt. De smaak van je brownie zal ook afhangen van de kwaliteit van de gebruikte cacao.
Voeg 4 grof gehakte walnoten toe aan het deeg.
Wat hebben we nodig:
- 30 gr patisseriebloem, gezeefd
- 30 gr kristalsuiker
- 10 gr pure cacao, gezeefd
- snuifje zout
- 30 gr boter, gesmolten
- 30 ml melk
- Doe de bloem met de suiker, cacao en zout in een kleine koffietas.
- Meng alles mooi door elkaar met een kleine garde.
- Giet de boter en de melk bij de droge ingrediƫnten en meng goed, zodat alle klontertjes weg zijn.
- Zet de tas 1 min in de microgolf op hoge kracht.
- Klaar! Even blazen, lepel erin en happen maar.
Serveer met roomijs en slagroom voor een onmiddellijke voldoening... of bestuif de brownie gewoon met wat bloemsuiker.
Ga voor echte, pure cacao. Nesquick is hier niet voor geschikt. De smaak van je brownie zal ook afhangen van de kwaliteit van de gebruikte cacao.
Voeg 4 grof gehakte walnoten toe aan het deeg.
Reacties