Bananenverrassing
Een heel eenvoudig dessert om te maken.
Wat hebben we nodig:
Hou je niet van pindakaas? Vervang de pindakaas dan door chocoladeganache of roomijs (naar smaak) dat je een beetje zacht laat worden. Laat ze dan opstijven in de diepvries.
Wat hebben we nodig:
- 1 banaan
- 1 regel BLOC chocolade
- bresiliennenootjes
- smeuïge pindakaas
- Pel de banaan en verwijder de smalle uiteinden.
- Snij de banaan in 3 gelijke delen.
- Met een appelboor haal je de binnenkant uit de banaan.
- Smelt de chocolade op een laag wattage in de microgolf en roer goed door tot een gladde chocoladesaus.
- Doop de onderkanten van de bananen in de chocoladesaus en doop ze daarna in de nootjes.
- Laat de chocolade even opstijven.
- Doe de pindakaas in een spuitzak.
- Spuit de banaantjes op met pindakaas.
Hou je niet van pindakaas? Vervang de pindakaas dan door chocoladeganache of roomijs (naar smaak) dat je een beetje zacht laat worden. Laat ze dan opstijven in de diepvries.
Reacties