Bananenverrassing

Een heel eenvoudig dessert om te maken.

Wat hebben we nodig:
  • 1 banaan
  • 1 regel BLOC chocolade
  • bresiliennenootjes
  • smeuïge pindakaas
Hoe gaan we te werk:
  • Pel de banaan en verwijder de smalle uiteinden.
  • Snij de banaan in 3 gelijke delen.
  • Met een appelboor haal je de binnenkant uit de banaan.
  • Smelt de chocolade op een laag wattage in de microgolf en roer goed door tot een gladde chocoladesaus.
  • Doop de onderkanten van de bananen in de chocoladesaus en doop ze daarna in de nootjes.
  • Laat de chocolade even opstijven.
  • Doe de pindakaas in een spuitzak.
  • Spuit de banaantjes op met pindakaas.
TIP:

Hou je niet van pindakaas? Vervang de pindakaas dan door chocoladeganache of roomijs (naar smaak) dat je een beetje zacht laat worden. Laat ze dan opstijven in de diepvries.

Reacties