Philly steak sandwich
Een sappige steak geserveerd op knapperig ciabatta brood, net zoals ze dat in Amerika serveren. Heerlijk toch?
Wat hebben we nodig:
Je kan ook nog geroosterde paprika's of zongedroogde tomaatjes op je broodje leggen voor extra schwung.
Wat hebben we nodig:
- vetstof
- 1 filet pur
- peper en zout
- 1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden
- ciabatta brood, krokant gebakken
- mayonaise
- mosterd
- rucola
- plakjes kaas
- Bak de filet pur tot de gewenste cuisson. Kruid met peper en zout.
- Laat het vlees 10 min rusten onder folie, zodat alle sappen zich weer kunnen verspreiden.
- Laat de uiringen karamelliseren in de rest van de vetstof.
- Snij het ciabatta brood overlangs open.
- Besmeer de onderste helft met mayonaise.
- Besmeer de bovenste helft met mosterd.
- Beleg de onderste helft met rucola.
- Snij het vlees in plakken en drapeer die op de sla.
- Werk af met plakjes kaas en leg het broodje nog even onder de grill, tot de kaas smelt.
- Leg de bovenste helft brood op de kaas.
Je kan ook nog geroosterde paprika's of zongedroogde tomaatjes op je broodje leggen voor extra schwung.
Reacties