Aardbeitjes met yoghurtdip

Foto Cathy Van de Moortele
Zo eenvoudig, maar boordevol kleur en smaak. Serveer deze dip met fruit naar keuze. Aardbeien zijn volop in het seizoen.

Wat hebben we nodig:
  • 1 potje Fage Griekse yoghurt 0% vet (hele vaste yoghurt)
  • 100 ml slagroom 40%
  • merg van 1 vanillestokje
  • 1 eetlepel esdoornsiroop
  • 500 aardbeien, gespoeld en ontkroond
Hoe gaan we te werk:
  • Klop de Griekse yoghurt zachtjes op.
  • Voeg de slagroom toe en klop iets harder op.
  • Smaak af met vanillemerg en esdoornsiroop.
  • Klop nog eens goed op.
  • Serveer de dip met de aardbeitjes.
TIP:

Zet de dip koel weg en verbruik hem binnen de 2 dagen. 

Reacties