Broodje bolognaise

Foto Cathy Van de Moortele
Maak altijd genoeg bolognaisesaus, zodat je daags na je spaghetti bolognaise kan genieten van een broodje met deze yummy saus.

Wat hebben we nodig:
  • briochebroodjes
  • boerenboter
  • ijsbergsla, fijngeschaafd
  • bolognaisesaus, opgewarmd
  • ricotta
  • rode ui, gepeld en fijngesnipperd
Hoe gaan we te werk:
  • Snij de broodjes door met een groot, gekarteld mes.
  • Beboter de binnenkanten.
  • Zet een grote pan op een hoog vuur en laat die goed heet worden. 
    Foto Cathy Van de Moortele
  • Leg de broodjes met de beboterde kant in de pan en laat ze toasten tot ze goudbruin en krokant zijn.
  • Beleg de broodjes met ijsbergsla.
  • Schep op elk broodje een flinke hoeveelheid bolognaisesaus en werk af met ricotta, nog meer ijsbergsla en rode ui.
TIP:

Serveer een kruidige rucolasalade bij deze broodjes.

Reacties