Nacho's

Voor de TV en dan een hongermomentje... nuja, honger... je kent het wel: trek in een snack. Er ligt nog een halve zak tortilla chips en er is nog wat salsa over. De avocado in de fruitmand is perfect Ć  point en het wordt tijd dat je die cheddar kaas eens raspt. Moest je van bier houden, dan kan je alvast een Desperado uit de koelkast halen. Kortom: it's nacho time!

Wat hebben we nodig:
  • tortilla chips
  • 1 klein blikje kidney bonen, gespoeld en uitgelekt
  • salsa of tacosaus, opgewarmd
  • cheddar kaas, geraspt
  • zwarte of groene olijven, ontpit en in plakjes gesneden
  • guacamole
Hoe gaan we te werk:
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Zet een ovenschotel klaar.
  • Leg een laag tortilla chips in de ovenschaal. 
  • Strooi de bonen over de chips.
  • Zorg dat alle chips wat saus krijgen.
  • Strooi de kaas over de saus en werk af met de olijfjes.
  • Gratineer de nacho's in de oven tot de kaas gesmolten is.
TIP:

Je kan ook wat rul gebakken gehakt mengen met de saus ipv de bonen.
Strooi gerust wat fijngesnipperde pijpajuintjes over de nacho's wanneer ze uit de oven komen.
Vergeet de zure room niet!
Guacamole maak je uiteraard zelf.

Reacties