Caramelrepen
Je zal er misschien mee lachen, maar Maria koekjes zijn mijn favoriete koekjes. Heel eenvoudig, heel sec, maar wel echt lekker en knapperig. Ik eet ze per 4 en geniet van elke hap.
Deze caramelrepen vragen om slechts 4 ingrediƫnten: chocolade, boter, gecondenseerde melk en Maria koekjes. Je moet het eens uitproberen.
Wat hebben we nodig:
Bestrooi de repen met geraspte kokosnoot voor je ze in de koelkast laat opstijven.
Maria koekjes vind je bijna in elk land. Ze zitten in een ronde verpakking.
Deze caramelrepen vragen om slechts 4 ingrediƫnten: chocolade, boter, gecondenseerde melk en Maria koekjes. Je moet het eens uitproberen.
Wat hebben we nodig:
- 250 gr Mars repen
- 1/2 kopje boter
- 200 gr Maria koekjes, in stukjes gebroken (niet te klein)
- 1/2 blik gecondenseerde, gesuikerde melk
- Breek de chocoladerepen in een microgolfbestendig kommetje en voeg de boter toe.
- Roer de gebroken koekjes en de gecondenseerde melk door de gesmolten chocolade.
- Giet dit mengsel in een rechthoekige, platte vorm die je bekleed hebt met vetvrij papier.
- Laat de repen opstijven in de koelkast.
- Snij de repen in de gewenste grootte.
Bestrooi de repen met geraspte kokosnoot voor je ze in de koelkast laat opstijven.
Maria koekjes vind je bijna in elk land. Ze zitten in een ronde verpakking.
Reacties