Vietnamese noodles met look, veeeeeel look
Wat kan er nu meer deugd doen dan een kom warme noodles? Het is echt comfort food en je kan de ingrediënten makkelijk bewaren in je voorraadkast.
Wat hebben we nodig:
Serveer met kip of krab.
Wat hebben we nodig:
- 500 gr eiernoodles
- 4 eetlepels olie
- 3 tenen look, gepeld en geplet
- 6 teentjes look, gepeld en geperst
- 60 gr boter
- 1 eetlepel bouillonpoeder
- 1 eetlepel oestersaus
- 3 pijpajuintjes, gesnipperd
- Kook de noodles beetgaar. Kook ze liever iets minder dan te veel.
- Giet de noodles af en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken.
- Verhit de olie in een pan en laat de 3 tenen look even meebakken. Zorg dat de look niet verbrandt.
- Doe de geperste look, boter, bouillonpoeder en oestersaus, samen met de noodles in de pan.
- Laat alles goed doorwarmen.
- Strooi de pijpajuintjes over de noodles.
Serveer met kip of krab.
Reacties