Toast met cashewboter en radijs
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 45 gr ovengeroosterde cashews (Duyvis)
- snuifje grof zeezout
- 1 klein teentje look, gepeld en in stukken gesneden
- 1 eetlepel water
- 1 eetlepel mayonaise
- 2 sneden brood, getoast
- handvol radijsscheutjes
- 3 radijzen, in fijne plakjes gesneden
- 1/4 avocado, geschild en in plakjes gesneden
- handvol rucola
- enkele druppels citroensap
- peper van de molen
- Doe de cashewnoten met het zeezout en de look in een klein keukenrobotje.
- Mix grof.
- Voeg het water en de mayonaise toe en cutter tot een smeuïge massa.
- Besmeer de sneden brood met de helft van de cashewboter. Hou de rest voor een andere keer.
- Beleg met radijsscheutjes, plakjes radijs, plakjes avocado en rucola.
- Besprenkel met vers citroensap en kruid af met peper van de molen.
- Serveer meteen.
Je kan ook zelf je ongezouten cashews roosteren in een droog pannetje. Deze ovengeroosterde cashews hebben nog meer smaak.
Reacties