Tortellini ovenschotel
Foto Cathy Van de Moortele |
Dit gerecht heb ik klaargemaakt tijdens onze vakantie in Florida. Een aanrader!
Wat hebben we nodig:
- olie
- 1 recept marinarasaus
- 1 verpakking kaastortellini
- 1/2 doos Parijse champignons, in plakken gesneden
- 150 gr mozzarella, geraspt
- peper en zout
- Italiaanse kruiden
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Vet een ovenschaal lichtjes in met wat olie.
- Zet je marinarasaus op het vuur en laat ze warm worden.
- Verdeel de helft van de tortellini op de bodem van de ovenschaal.
- Schep daarover een goeie pollepel saus en zorg dat alle tortellini bedekt zijn.
- Leg plakjes champignon op de saus.
- Strooi de helft van de kaas over de champignons.
- Begin opnieuw met tortellini, marinarasaus, champignons en kaas.
- Kruid af met peper en zout en Italiaanse kruiden.
- Schuif deze ovenschotel 30 min in de oven.
Kies voor tortellini met een andere vulling zoals kaas/ricotta, gehakt, ..
Geen liefhebber van champignons? Wat dacht je van jonge spinazie?
Reacties